Despre noi

Bine ai venit pe Admecs.ro

Mica-despre-noi ASOCIATIA PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCATIE SI CULTURA SOCIALA isi propune sa sustina si sa imbogateasca potentialul nostru uman, dincolo de realizarile academice pe care se concentreaza in prezent educatia traditionala.

Pentru a deveni constienti de acest potential, consideram ca este nevoie sa stimulam atat capacitatea noastra de a fi creativi, bucuria de a trai, invata si munci impreuna, cat si abilitatea de a ne controla emotiile, de a rezolva conflicte, de a avea o atitudine altruista care poate manifesta compasiune si empatie.

Societatea noastra are nevoie de un nou mod de gandire asupra a ceea ce inseamna sa fii o persoana educata. Imbogatirea vietii, largirea orizontului mintilor dar si a sufletelor noastre, acesta ar trebui sa fie scopul educatiei.

Viziunea ASOCIATIEI PENTRU DIALOG, MEDIERE, EDUCATIE SI CULTURA SOCIALA este de a sadi in constiinta fiecaruia dintre noi un simt al intelegerii si al consideratiei fata de ceilalti, si de a crea conexiuni intre oameni din dorinta de a contribui la implinirea reciproca si la bunastarea tuturor.