Redirectioneaza 2%

Poti sprijini financiar actiunile Asociatia pentru Dialog, Mediere, Educatie si Cultura Sociala, fara nici un cost.

Conform codului fiscal orice contribuabil poate directiona 2% din impozitul pe venit platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala doreste. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariile din anul 2017, sa sprijiniti actiunile Asociatiei noastre, completati si depuneti formuarul pana la data de 25 MAI 2018, parcurgand urmatorii pasi:

Daca ati obtinut in anul 2017 numai venituri din salarii trebuie sa descarcati si sa completati Formularul 230 pe 2017.

Daca ati obtinut in anul 2017 (si) venituri din alte surse in afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosintei bunurilor, etc.) trebuie sa descarcati si sa completati Formularul 200 pe 2017.

Completati cu datele personale doar unul din cele doua formulare de mai sus. Trebuie completat ce mână cu datele de identificare (pct. I) si semnatura. Restul rubricilor nu sunt obligatoriu a fi completate.

Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin posta, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.  Adresele Administratiilor Finantelor Publice

Denumire entitate nonprofit: Asociatia pentru Dialog, Mediere, Educatie si Cultura Sociala Cod de identificare fiscala: 33284197 Cont bancar (IBAN): RO97RNCB0073149833290001 deschis la BCR – Agenția OBOR

Daca doriti mai multe informatii in legatura cu aceasta procedura va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim pentru sprijinul acordat!