Coaching

Coaching-ul este un proces care te calauzeste spre conturarea unor strategii  de viata creatoare, prin identificarea scopurilor si actiunilor realiste cu care vei merge inainte repede si cu incredere, cu rezultate pe termen lung.

Deseori stim ce vrem de la viata, dar nu stim cum sa realizam. Un coach profesionist este o persoana care a trait situatii similare cu ale tale si a dobindit resursele, instrumentele si experienta pentru a-ti arata cea mai buna cale in vederea indeplinirii obiectivelor tale.

Un coach profesionist  te poate ajuta sa descoperi si sa vinzi produsul TU, ajutandu-te sa intelegi exact unde te afli in acest moment si sustinindu-te pas cu pas pe drumul catre tinta propusa.


Coaching pentru viata profesionala

Coach: Adriana Nanea

Ai standarde ridicate pentru tine si pentru cei care te inconjoara?

Esti hotarat sa ai succes si vrei sa fii cel mai bun in ceea ce iti place?

In Coaching-ul pentru Viata Profesionala lucram impreuna pentru inlaturarea obstacolelor si a convingerilor limitative, orientand comportamentul tau cotidian astfel incat aspiratiile si resursele tale sa fie transpuse in realitate.

Acompaniere individuala

Drumul carierei
Refacerea carierei
Reinnoire profesionala

office@admecs.ro


Life Coaching

Coach: Adriana Nanea

Iti doresti o viata implinita dar teama ce ceea ce altii ar putea crede despre tine sau deciziile tale te opreste cateodata din cursa?

Nu iti acorzi prea mult timp si cateodata inaintezi fara sa fii entuziasmat de tot ceea ce faci in viata?

Coaching-ul te va asista efectiv in procesul dezvoltarii constiintei de sine. Vei invata sa iei decizii de viata care isi au radacinile in baza ta de valori, oferindu-ti capacitatea de a mentine un echilibru sanatos si un punct de vedere coerent asupra vietii.

Acompaniere personala

Planificarea vietii
Reinnoirea personala & Echilibrul vietii
Tranzitiile de viata

office@admecs.ro

Coaching-ul afacerilor si Leadership

Coach: Adriana Nanea

Coaching-ul se poate practica la toate nivelele unei organizatii, mai ales cu cei mai performanti si la varf, acolo unde sunt mai putine modele si precedente si unde se poate obtine maximum de putere.

Managerii care fac coaching pot da feed-back-uri importante pentru echipa lor, asigurand un proces structurat, orientat spre rezultate pentru crearea unei inalte performante.

office@admecs.ro

Coaching de echipa

Coach: Adriana Nanea

Acompanierea unui singur lider pentru a progresa este un inceput. Insa pentru o intreaga echipa, impactul va fi cu atat mai mare cu cat progresul conducerii va depasi granitele individuale.

Atunci cand toata lumea vorbeste aceeasi limba se deschide calea catre colaborare, climatul organizational este semnificativ imbunatatit, oamenilor le sunt clarificate responsabilitatile si standardele pe care trebuie sa le respecte.

Intareste formarea unui mediu in care oamenii sunt orientati spre solutii, construieste o fundatie bazata pe maiestrie la toate nivelele succesului.

office@admecs.ro

Leadership vizionar

Coach: Adriana Nanea

E un proces de eliminare sau dezvatare a tot ceea ce impiedica sau ingreuneaza miscarea spre obiectivul tau de afaceri.

NU este o consiliere si NU este rezolvarea problemei. Este un mod de a gandi si a facilita actiunea, imbunatatind in acelasi timp abilitatea ta de a-ti realiza viziunea.

Incurajeaza acceptarea schimbarii, ofera perspective si surse de analiza interioara, esentiale pentru succes.

office@admecs.ro

Leadership executiv

Coach: Adriana Nanea

Angajarea intr-un proces de coaching poate oferi oportunitatea de a vorbi mai liber decat ati face-o cu un sef sau cu un coleg.

Existenta unui coach va aduce beneficii dincolo de slefuirea abilitatilor de conducere: va asigura inca o pereche de ochi si de urechi, ceea ce poate reprezenta un antidot pentru pericolul carantinei informationale de care sufera multi lideri. Veti vedea mai departe de clopotul de sticla sub care va traiti experientele zilnice.

Un coach ajusteaza programul de dezvoltare a competentelor dvs. de lider, oferindu-va luxul de a parcurge intregul proces intr-un context confidential.

office@admecs.ro