Training


Tehnici de coaching si motivare strategica aplicabile in mediere

Perioada de desfasurare: 10.03.2016 – 12.03.2016

Medierea si coachingul sunt doua activitati a caror popularitate a crescut enorm de la aparitia lor pe piata, si asta pentru ca oamenii au inteles ca exista solutii simple care ii ajuta sa-si imbunatateasca semnificativ existenta.

Punand in lumina situatiile profesionale sau personale in care s-a dovedit ca apar conflicte, atat medierea cat si coachingul ne invita sa reflectam asupra unor intrebari fundamentale: suntem oare capabili sa ii ascultam pe ceilalti si in acelasi timp sa ne facem ascultati? Suntem intotdeauna constienti de importanta conectarii autentice pe care o asigura o comunicare de calitate?

Plecand de la realitatea ca noi, oamenii, nu suntem structurati in acelasi fel, coachingul furnizeaza un set de tehnici special concepute pentru a intelege diferentele dintre noi si ceilalti, astfel incat sa putem reechilibra situatia, gasind consens acolo unde era neintelegere si eficacitate acolo unde era lipsa de motivare.

Un mediator are nevoie sa dea dovada de o veritabila calitate de a asculta si de a raspunde pe limba pe care clientul sau o intelege cel mai bine, cu alte cuvinte, de a fi pe aceeasi lungime de unda cu acesta, de a inspira incredere clientului ca vine in intampinarea nevoilor sale.

Pe parcursul sedintelor de mediere, unii oameni trec prin confruntarea fricilor, cateodata ancorate intr-un trecut indepartat, se elibereaza de frane comportamentale de care nu au fost nici ei constienti pana atunci, indraznesc sa se arate sensibili, vulnerabili, dezorientati, si au nevoie de deplina securitate pentru a se deschide si a nu se simti devalorizati.

Cursul ajuta mediatorii in dezvoltarea unor competente legate de inteligenta emotionala, anume: cunoasterea si constiinta de sine, autocontrolul, cunoasterea si constientizarea celuilalt, gestionarea relatiei.

Aplicarea tehnicilor de coaching echivaleaza cu o reala schimbare in viata personala si profesionala, veti deveni mai flexibili si mai adaptabili, veti dobandi o gandire limpede, pentru a fi conectati la emotiile proprii dar si ale celorlalti, astfel incat sa puteti lua decizii corecte si eficace.

Formator: Adriana Nanea, coach si mediator, cu experienta in sustinerea de cursuri de dezvoltare personala si comunicare, specialist in acompanierea individuala a persoanelor angajate intr-un proces de restructurare si imbunatatire a calitatii vietii, cat si a celor care vizeaza succesul profesional si performanta.

Cursul este dezvoltat de Pro Training in colaborare cu Asociatia pentru Dialog, Mediere, Educatie si Cultura Sociala (ADMECS).

Pret – 450 lei

Data – 10.03. 2016 – 12.03. 2016

Curs formare continua autorizat de Consiliul de Mediere

Puncte profesionale – 15

Locatie – Str. I.L. Caragiale, Nr. 7, Sector 2, Bucuresti

Pentru mai multe detalii click aici

office@admecs.ro


Competente de comunicare

COMUNICARE EFICIENTA SI PERFORMANTA IN ORGANIZATIE

Avantajele coachingului in organizatii sunt multiple, ne permite o abordare constienta si flexibila in cele mai importante aspecte ale relatiilor umane din mediul organizational, aducand beneficii vizibile cum ar fi:

  • cresterea nivelului profesional al angajatilor si implicit al performantelor companiei
  • gestionarea performanta a componentei umane in cardul companiei
  • cresterea increderii angajatilor in capacitatile proprii, ale echipei si in stilul de management existent
  • diminuarea costurilor in derularea proiectelor strategice de tranzitie sau schimbare

Afla mai multe informatii privind structura cursului si modalitatea de inscriere .

office@admecs.roTrainer: Adriana Nanea